معاونت درمان

معاونت درمان

دانشگاه علوم پزشکی تهران

16 تیر 1403 شنبه
  • تاریخ انتشار : 1402/04/20 - 12:59
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 159
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان

اگر چه علت بسیاری از سرطان ها ناشناخته است،لیکن بروز یک مورد از هر سه مورد سرطان با آنچه که شما  می خورید و می نوشید در ارتباط است. مانند رژیم غذایی پرچرب که خطر ابتلا به سرطان های پستان، رحم، پروستات، کولون و رکتوم(روده بزرگ) را افزایش می دهد. اضافه وزن نیز احتمال ابتلا به سرطان های رحم، کیسه صفرا، کلیه، معده، روده بزرگ و پستان را افزایش می دهد. سرطان معده و مری نیز با استعمال سیگار و مصرف گوشت مرتبط شناخته شده اند. مصرف زیاد الکل نیز موجب ابتلا به سرطان های دهان، گلو، مری، حنجره و کبد می شود.

مطلب آموزشی در فایل زیر آگاهی بیشتری در این زمینه به شما ارائه می کند.

  • گروه خبری : محتوا تخصصی,مطالب آموزشی مدیریت پرستاری,مطالب آموزشی
  • کد خبر : 238056
فاطمه پولادی
تهیه کننده

فاطمه پولادی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *